χαλασαν τα προγραμματα από τις πλακετες

0 0 votes
Rating

Καλησπέρα θελω να κανω μια ερωτηση για ένα ανταρες.

Ένα ανταρες που έχω τοποθετημενο σε μια εταιρεια , ξαφνικα  σταματησε το μιξερ .

Επειδη εχει συμβεί και σε άλλο μου μηχανημα ξερω ότι καίγεται το αντίστοιχο φετ.

Επειδη δεν μπορουσε να επισκευαστη άμεσα  η βλαβη αποφασισα να αντικαταστησω την πλακετα από ένα άλλο μηχανημα που εχω στην αποθηκη μου και που φυσικα είναι ακριβως ιδιο. Εβαλα την πλακετα σωστα στο μηχανημα αλλα δεν δουλεψε και μου εμφανίζει μήνυμα λαθους. Στην συνεχεια αντικατέστησα το καμενο φετ στην δικη του πλακετα αλλα παλι το ιδιο μήνυμα. Ρώτησα τηλεφωνικα μια εταιρια και μου ειπαν ότι χαλασαν τα προγραμματα από τις πλακετες . Εσας τι λετε. Ακόμη γιατι κατά καιρους καίγεται το φετ ενώ το μιξερ δεν χαλαει και αφου αλλαξουμε το φετ λειτουργει κανονικα το μιχερ. Υπαρχει καποιος τροπος να μην καιγετε το φετ?

Ευχαριστω

0 0 votes
Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
veba
Admin
6 Απριλίου 2013 1:35 ΜΜ

Πιθανών να έχουν χαλάσει τα προγράμματα . Το πρόγραμμα ξαναφορτώνετε στην πλακέτα μέσω υπολογιστή . Το fet που αναφέρεις καίγετε πιθανών από υπερβολικό ρεύμα που τραβάει το μοτέρ σε κάποια στιγμή που ζορίζετε ή λόγο σπινθηρισμού κτλ. Αυτό θα το κοιτάξω καλύτερα και θα σου απαντήσω σε λίγες ημέρες με μεγαλύτερη σιγουριά. Επίσης θα σου πω αν μπορείς να το αντικαταστήσεις με μεγαλύτερο.

veba
Admin
6 Απριλίου 2013 1:55 ΜΜ

Το πρόγραμμα χάλασε γιατί ενώ οι πλακέτες είναι οπτικά ίδιες, αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι γράφουν τη version του προγράμματος που είναι φορτωμένο στην μνήμη . Πιθανών οι πλακέτες που δοκίμασες έχουν φορτωμένα διαφορετικά στοιχεία. Τέτοια περίπτωση έχει αναφερθεί από συνεργάτη στην Πάτρα ο οποίος χάλασε με αυτό τον τρόπο τρία μηχανήματα.

veba
Admin
6 Απριλίου 2013 1:57 ΜΜ

Θα ξεφύγω λίγο και θα σου πω ότι κατά την γνώμη μου υπάρχει σχεδιαστικό πρόβλημα στης πλακέτες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δείχνουν ότι η αρχική σχεδίαση της πλακέτας ήταν για μηχάνημα με λιγότερες απαιτήσεις. Προσπαθώντας να ταιριάξουν την πλακέτα σε όλα τα μοντέλα παρατηρούμε ασυμμετρίες και δυσλειτουργίες (όπως και αυτή του fet ) σε πολλά σημεία. Αφού έχεις τέτοια μηχανήματα και αφού καταλαβαίνεις και τεχνικά τότε σίγουρα όταν σε ενδιαφέρει η αγορά ενός τέτοιου μηχανήματος είμαι σίγουρος ότι ρωτάς τον πωλητή ποια πλακέτα χρησιμοποιεί. Η αξία του μηχανήματος έχει άμεση σχέση με την πλακέτα.
Ακόμη θα σου πω ότι αν κοιτάξεις αποσυρμένα bianchi σε συνεργάτες σου θα δεις ότι ο λόγος της απόσυρσης κυρίως είναι η πλακέτες.