το φωτάκι στο κουμπί έχει μείνει αναμμένο μόνιμα

Ο αυτόματος πωλητής που έχω στο κατάστημα μου  σφήνωσε τα νερά και το φωτάκι στο κουμπί  έχει μείνει αναμμένο μόνιμα . Έχω βγάλει όλα τα νερά και τα έχω ξανατοποθετήση αλλά το φωτάκι δεν σβήνει.

One thought on “το φωτάκι στο κουμπί έχει μείνει αναμμένο μόνιμα”

  1. Πρέπει να ακολουθήσεις μια τυπική διαδικασία που κάνουμε όταν ο αυτόματος πωλητής μαγκώσει τα προϊόντα ή για οποιοδήποτε λόγο κάποιο από τα μοτέρ έχει σταματήσει σε λάθος σημείο.
    1 Αδειάζουμε την κολλημένη στήλη από τα προϊόντα. Σιγουρευόμαστε κοιτώντας και από κάτω ότι δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει την περιστροφή του κυλίνδρου.
    2 Πάνω στην πλακέτα υπάρχουν μικροδιακόπτες . Μετακινούμε τον διακόπτη με τον αριθμό 6 στη θέση on κλείνουμε την πόρτα και περιμένουμε περίπου 1 λεπτό. Στην οθόνη βλέπουμε την ένδειξη reset . Το μηχάνημα φέρνει τον κινητήρα στην σωστή του θέση.
    Αν θέλουμε να δούμε την διαδικασία με την πόρτα ανοιχτή θα πρέπει να πατήσουμε και τους 2 διακόπτες που βρίσκονται στο κάτω μέρος της πόρτας . Ο επάνω διακόπτης τροφοδοτεί την πλακέτα , ενώ ο κάτω τροφοδοτεί τα μοτέρ .
    3 Επαναφέρουμε τον 6 διακόπτη στην θέση off. Τοποθετούμε ξανά τα προϊόντα στο μηχάνημα μέχρι να πατηθεί ο διακόπτης που βλέπει ότι υπάρχει προϊόν στη στήλη , και κλείνουμε την πόρτα .

Αφήστε μια απάντηση