Καλησπέρα,
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!Έχω μία Seaco Odea GO εδώ και αρκετά χρόνια. Την καθαρίζω τακτικά και κάνω και αφαλάτωση όταν πρέπει.
Παρόλα αυτά τα τελευταία 2 χρόνια θα έλεγα ότι μου βγάζει αρκετά ελαφρύ τον καφέ (όποια μάρκα και αν έχω δοκιμάσει Illy,Hausbrandt, Portioli, Buondi), σαν να βγάζει περισσότερη ποσότητα καφέ παρότι έχω γυρισμένο το νερό στο ελάχιστο.
Επιπλέον όταν την ανοίγω και μετά τον κύκλο καθαρισμού, όταν πατάω να μου βγάλει καφέ, πριν ξεκινήσει να βγαίνει ο καφές τρέχουν πρώτα 5-10 σταγόνες σκέτου νερού (εννοείται ότι περιμένω πρώτα να φύγουν αυτές οι σταγόνες και μετά βάζω το φλιτζάνι του καφέ για να μην τον ελαφρύνω κι άλλο)
Την έχω πάει 2 φορές αυτά τα 2 χρόνια στην Astra Service στο Ν.Ηράκλειο και ενώ τους έχω δώσει συνολικά πάνω από 150 ευρώ δεν έχω δει καμία βελτίωση. Υποτίθεται ότι μου έχουν αλλάξει μύλο και o-rings όπου χρειαζόταν kai μου έχουν κάνει service. Λέω υποτίθεται γιατί ενώ μου έχουν πει ότι μου έκαναν και αναβάθμιση, στην τελευταία αφαλάτωση που πήγα να κάνω πάτησα τα κουμπιά που λέει στο online manual για αναβαθμισμένες Odea Go και η μηχανή δεν αντέδρασε και την έκανα αναγκαστικά με τον παλιό τρόπο.