Πόσο εύκολο είναι το vending

Αν αυτή την ερώτηση την κάνουμε σε ένα πωλητή μιας εταιρίας που πουλάει αυτόματους πωλητές και που πιθανών θα παίρνει και κάποια προμήθεια τότε θα μάθουμε ότι είναι μια σίγουρη επένδυση.Οτι σε λίγους μήνες έρχεται η απόσβεση του μηχανήματος , ότι πρέπει να πηγαίνουμε όποτε έχουμε κέφι (λίγο βέβαια τακτικά για να μην μένει άδειο το μηχάνημα για πολλές μέρες)κτλ.

Επίσης με ένα πρόχειρο υπολογισμό αν στην εταιρία που έχουμε το μηχάνημα υπάρχουν 50 εργαζόμενοι θα πουλάμε περίπου 40 καφέδες και αν κάνει και λίγο ζέστη τουλάχιστον 40 νερά την ημέρα !!! Έτσι το ποσό στο τέλος του μήνα είναι αρκετό, αν σκεφτεί κανείς ότι θα έχουμε επισκεφτεί περίπου 3-4 φορές το μηχάνημα.

θα μάθουμε πως είναι μια δουλειά που την κάνουμε συνήθως απόγευμα για δεύτερη δουλειά έτσι ώστε το μήνα να έχουμε ένα έξτρα εύκολο εισόδημα. Ακόμη ότι το ποσοστό κέρδους σε έναν αυτόματο πωλητή μπορεί να είναι πολύ μεγάλο αν βέβαια υπάρχουν πελάτες που θα αγοράζουν το σνακ η το αναψυκτικό στο διπλάσιο και τριπλάσιο της αξίας του.

Βέβαια αν θέλει κάποιος να δει τα πράγματα και από μια άλλη οπτική γωνία ας ρωτήσει κάποιον τροφοδότη από εταιρία με αυτόματους πωλητές για τα παραπάνω……

One thought on “Πόσο εύκολο είναι το vending”

 1. Να προσθέσω εδώ ότι 1.Το έπαγγελμα απαιτεί πλήρες ωράριο,ακόμα και 12ωρο!
  2.Καλή σωματική υγεία(αν έχετε π.χ. προβλήματα μέσης,ξεχάστε το).
  3.Καλή οδηγητική συμπεριφορά(άπειρα χιλιόμετρα).
  4.Βασικές οικονομικές γνώσεις (Ναι,είναι επιχείρηση,Οχι αρπαχτή).
  5.Βασικές εμπορικές γνώσεις (πουλάτε…τροφοδοσία μηχανημάτων).
  6.Εντιμότητα (μπαίνετε σε 10αδες επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων)
  7.Λογιστική διαχείρηση (Ναι,πληρώνουμε λογιστή,ΟΑΕΕ,επιμελητήριο)
  8.Φορολογική διαχείρηση (Ναι, πληρώνουμε ΦΠΑ,ΦΟΡΟΥΣ )
  9.Αναλαμβάνουμε ΟΛΑ τα κρυμμένα κόστη (και είναι πολλά)
  10.Το κάνουμε γιατί μας αρέσει να έχουμε δική μας δουλεία.

Αφήστε μια απάντηση