ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ενδιαφέρομαι για έναρξη εργασίας στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα προσανατολίζομαι στην αγορά τεσσάρων αυτόματων πωλητών αποκλειστικά και μόνο νερού (εμφιαλωμένα μπουκάλια 500ml) ώστε να τους εγκαταστήσω σε σημεία ενδιαφέροντος. Πως μπορώ να έχω ενδεικτικές τιμές αγοράς, έξοδα εγκατάστασης και πρώτης λειτουργίας και μια πρώτη εικόνα για service ή έκτακτα?

 

Ευχαριστώ

2 thoughts on “ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

  1. Γειά σου George

    Τα συνηθισμένα μηχανήματα που δίνουν νερό είναι του κλειστού τύπου, (αυτά που δεν βλέπεις το εσωτερικό τους) καθώς και η βιτρίνες ,( αυτά που μπροστά έχουν τζάμι). Οι τιμές έχουν μεγάλη γκάμα γιατί εκτός από τούς δύο παραπάνω τύπους έχουμε την μάρκα και φυσικά την χωρητικότητα.
    Νομίζω πως επειδή δεν έχεις επαφή με μηχανήματα το καλύτερο είναι να αγοράσεις μηχανήματα από κάπου κοντά σου έτσι που να μπορείς να έχεις για αρχή βοήθεια. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω γιατί οι ερωτήσεις σου είναι πολύ γενικές.

  2. Eυχαριστώ πολύ. Ξέρω πως προς το παρόν είμαι σχετικά ασαφής αλλά ήδη πολλές απορίες μου λύθηκαν μέσω του site σας. Μπράβο σας για την πολύ καλή δουλειά. Θα έρθω σε επαφή με επαγγελματίες του είδους στην Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση