Μετατροπές μηχανημάτων

Και εμείς κατά καιρούς κάνουμε μετατροπές διαφόρων ειδών στους αυτόματους πωλητές,

αν και είμαστε λίγο αντίθετοι  με το θέμα.

Οι μετατροπές μου θυμίζουν λίγο της μετατροπές των αυτοκινήτων.

Ξεκινάς πειράζοντας κάτι για την βελτίωση  του το οποίο στην συνέχεια απαιτεί και κάποια άλλη αλλαγή που μετά με την σειρά της απαιτεί κάποια ενίσχυση  κτλ.

Στη συνέχεια έχεις φτιάξει ένα καλύτερο αυτοκίνητο που μόλις ζοριστεί  η δουλέψει στα πειραγμένα πλέων όρια ,αρχίζουν τα παρατράγουδα. Τέλος κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει ένας τακτικός πελάτης των συνεργείων.

Για να έρθουμε στο θέμα μας όμως.

Πιστεύω ότι για το κάθε μηχάνημα υπάρχει και η κατάλληλη θέση . Ακόμη πιστεύω πώς ένα μειονέκτημα που αντιλαμβανόμαστε για κάποιο μηχάνημα είναι σίγουρα πλεονέκτημα εάν ο αυτόματος πωλητής πάει στη σωστή θέση.

        

 

Η επιλογή του μηχανήματος γίνετε με βάση της ανάγκες του σημείου που πρέπει να πάει.

Στις  περισσότερες μετατροπές  χρησιμοποιούμε επεξεργαστή ο οποίος τρέχει πρόγραμμα για να ξεγελάσουμε το λειτουργικό του μηχανήματος έτσι ώστε να φτιάξουμε κρύα ροφήματα , νέα ροφήματα κλπ.

Οι αυτόματοι πωλητές πλέων έχουν εξελιγμένα ηλεκτρονικά ώστε αντιλαμβάνονται αν φεύγει νερό από το καζανάκι που το ζεσταίνει κατά την δημιουργία ροφήματος κτλ. Εδώ είναι το σημείο που επεμβαίνει το λειτουργικό της μετατροπής όπου ξεγελά το λειτουργικό του μηχανήματος κάνοντας να πιστεύει ότι κατά την δημιουργία κρύου ροφήματος  το μηχάνημα δίνει   ζεστό νερό , ότι  συμπληρώνει το νερό που έδωσε κλπ. Ακόμη ξεγελάς και τον μετρητή της ποσότητας του  νερού και πάει λέγοντας , πάντα ανάλογα το λειτουργικό του μηχανήματος.

Βέβαια όσο πιο πολλές μετατροπές έχει ένα μηχάνημα τόσο και αναρωτιόμαστε τι φταίει σε κάποια στιγμή βλάβης . Ακόμη πρέπει να πω ότι αυτός που έχει φτιάξει την μετατροπή έχει και το πρόγραμμα .Έτσι κάποια στιγμή πιθανών να τον χρειαστούμε.

Σχεδόν πάντα υπάρχει αυτόματος πωλητής που να κάνει αυτά που χρειαζόμαστε , χωρίς να χρειάζεται να των φορτώσουμε με ένα σωρό ηλεκτρονικά που σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εργοστασιακή κατασκευή.

Τέλος αναφέρω προς απάντηση σας ότι  όντως πειράζονται οι μετρητές των αυτομάτων πωλητών. Η φράση  που λέει δεν γίνονται αυτά , συνεχώς αναιρείτε.

Έχουμε πλακέτες πειράγματος ηλεκτρονικού μετρητή μηχανήματος , που εμφανίζει λιγότερες μετρήσεις με ότι συνεπάγεται αυτό. Μπορεί να γράφει μερικές πωλήσεις  να σταματήσει κατά βούληση το μετρητή,  κλπ.

Βέβαια πάμε σε παραμέτρους που δεν είναι οι καλύτεροι , αλλά το θέμα είναι ότι γίνονται. Η σιγουριά που το αναφέρω πηγάζει από το γεγονός ότι έχω αφαιρέσει αρκετά τέτοια από μηχανήματα πελατών, που κάποιες φορές υπήρχαν στο μεταχειρισμένο μηχάνημα που αγόρασαν χωρίς να το έχουν καταλάβει.

Κλείνοντας αναφέρω ότι δεν τοποθετούμε τέτοιου είδους μετατροπές . Βέβαια μας ενδιαφέρουν και μας εξιτάρουν τεχνικά , όπως και ότι άλλο έχει σχέση με τους αυτόματους πωλητές .

Αφήστε μια απάντηση