ένα spring όλο ελατήρια και παρουσιάζει το εξής. Βγαίνει εκτός λειτουργίας

0 0 votes
Rating

Καλησπέρα

Έχω ένα spring  όλο ελατήρια και παρουσιάζει το εξής.

Βγαίνει εκτός λειτουργίας , και στης βλάβες αναφέρει ότι ο αισθητήρας θερμοκρασίας είναι χαλασμένος  άλλαξα τον αισθητήρα  ξεκίνησε να δουλεύει κανονικά και την άλλη μέρα βρήκα το μηχάνημα πάλι με το ίδιο λάθος και τα νερά στο κάτω ράφι  να είναι  πάγος.

Έβαλα τον παλιό αισθητήρα το μηχάνημα δούλεψε σωστά για 2 μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως έχει χαλάσει η κεντρική πλακέτα;   Μπορείτε να μου πειτε ποσο κάνει;

0 0 votes
Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
veba
Admin
11 years ago

Φίλε καλημέρα
Συγνώμη που αργήσαμε να απαντήσουμε στο email σου.
Αυτό που μας αναφέρεις μπορεί να οφείλετε σε πολλά πράγματα .
Πιθανών η βλάβη να οφείλετε σε ένα μικρό πλακετάκι που έχει το μηχάνημα στο κάτω κουτί της τροφοδοσίας . Το πλακετάκι αυτό έχει δύο ρελλέ το ένα από αυτά είναι το ρελλέ που μετά από εντολή της πλακέτας ενεργοποιεί το μοτέρ του ψυκτικού. Όταν οι επαφές του ρελλέ χαλάσουν τότε το μοτέρ δεν υπακούει στην πλακέτα . Έτσι ενώ η πλακέτα δίνει εντολή να σταματήσει το μοτέρ επειδή το ρελλέ είναι κολλημένο το ψυκτικό συνεχίζει να λειτουργεί, δημιουργώντας πάγο. Το λογισμικό του μηχανήματος αφού έδωσε εντολή να σταματήσει το μοτέρ περιμένει αύξηση της θερμοκρασίας. Βλέποντας ότι η θερμοκρασία πέφτει αντί να ανεβαίνει εμφανίζει βλάβη του αισθητήρα. Έλεγξε το παραπάνω και κοινώνησε ξανά.