αυτοματο πωλητη 951

0 0 votes
Rating

 

 

έχω ενα αυτοματο πωλητη 951 ινσταντ και οταν παταω να μου βγαλει κρυο ροφημα δεν τρεχει στη ναρχη καθολου νερο ετσι ωστε να ερθει κρυο με αποτελεσμα να βγαινει χλιαρο το πρωτο. μπορω να το κανω να τρεχει νερο πρν κανει την πωληση? και κατι ακομη θελω να κανω μια συντηρηση γενικη υπαρχει αντιπροσωπια στην ελλαδα της μπιανγκι?

Ευχαριστω πολυ giannis

1 Ιουνίου 2012 στις 5:11 ΜΜ

Ηλ. διεύθυνση : anemoss37@gmail.com

 

0 0 votes
Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
veba
Admin
11 years ago

Γιάννη
Δεν ξέρουμε αν το 951 έχει την λειτουργία που ζητάς στο menu για τον πρώτο κρύο καφέ . Πιθανόν με κάποια αναβάθμιση του προγράμματος του μηχανήματος αυτό να είναι εφικτό. Δεν το γνωρίζουμε όμως.
Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος να γίνει, αλλά ας δούμε πρώτα τι μπορεί να γίνει από το πρόγραμμα ή αναβαθμίζοντας το μηχάνημα σου.

Ένας τρόπος να βελτιώσεις τον κρύο καφέ, σε έναν αυτόματο πωλητή , είναι να έχουν τα σωληνάκια που μεταφέρουν το κρύο νερό πάρα πολύ μικρή διατομή και φυσικά το ελάχιστο δυνατό μήκος.
Αν υπάρχουν σύνδεσμοι μεταλλικοί να αντικατασταθούν από πλαστικούς . Μπορείς αν δεν γίνεται να αλλάξουν η σωλήνες, με μια βαλβίδα η οποία θα μένη ανοιχτή σε ηρεμία μετά από κάθε ρόφημα να αδειάζει το νερό βαρυντικά προς τον κουβά . Έτσι η σωλήνα του κρύου νερού θα είναι άδεια .

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς λέγοντας γενική συντήρηση. Μερικά βασικά πράγματα που κάνουμε στα μηχανήματα είναι να καθαρίσουμε το καζανάκι και τις βαλβίδες από τα άλατα , το στοιχείο του ψυκτικού μηχανήματος , να αντικαταστήσουμε διάφορες τσιμούχες κλπ.

Η αντιπροσωπεία τις Bianchi αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.
http://www.mycoffee.gr.

Θα μάθουμε για το πρόγραμμα του 951 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

justvending
justvending
11 years ago

Γιάννη γεια σου,

Για το πρόβλημα που ανέφερες του BVM 951 κάνε της έξης ενέργειες:
1. Μπες με τον κωδικό 00002
2. Πήγαινε στης επιλογές Pre-wash
3. Ενεργοποίησε την επιλογή Pre-wash δηλαδή δώσε YES
4. Μετά δώσε χρόνο για το Pre-Wash 7sec.

Με αυτή την ενέργεια το μηχάνημα θα σου κάνει την προπλύση που πρέπει.
Αν χρειαστείς κάτι άλλο επικοινώνησε μαζί μας στο site που αναφέρω πιο κάτω για οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις με Bianchi, τεχνικό η και αν χρειάζεσαι ανταλλακτικά οι τεχνικοί είναι της πρώην Novelway.

Όσο για τον φίλο μου τον VendingBar που σε στέλνει στην Θεσσαλονίκη θα τον φτιάξω, γιατί ξεχνά πώς και εμείς πουλάμε και φτιάχνουμε Bianchi!!!

http://www.justvending.gr
http://www.eshop.justvending.gr/