Ο/Η Γιάννης λέει:
Γεια σας . Έχω ένα πρόβλημα με ένα μηχάνημα αναψυκτικών zeta 550 και θέλω την βοήθειά σας.
Το μηχάνημα κάποια στιγμή μόνο του αρχισε να πετάει όλα του τα κουτάκια.
Αφού βρήκα μία καμένη ασφάλεια μπήκα στο μενού και είδα ότι όλες οι ρυθμίσεις είχαν μετακινηθεί πιθανών να είχαν πάει σε αρχική ρύθμιση. Ρύθμισα το μηχάνημα και όλα για 3 περίπου μήνες ήταν εντάξει ώσπου ξανάγινε το ίδιο .Το μηχάνημα το ρύθμισα και μέχρι τώρα δουλεύει σωστά . έχουν πέραση περίπου 3 μήνες.
Θέλω να μου πείτε τι φταίει κατά την γνώμη σας.
Ευχαριστώ
Αγαπητέ φίλε Γιάννη
Αυτή τη βλάβη την έχουμε συναντήσει άλλη μία φορά σε συνάδελφο.
Πήραμε λοιπών την πλακέτα από το μηχάνημα και την τοποθετήσαμε σε ένα άλλο αυτόματο πωλητή που ήταν τοποθετημένος σε άλλη εταιρία.
Μετά από μικρό χρονικό διάστημα έκανε ακριβώς το ίδιο. Υποθέτουμε ότι είναι πρόβλημα τις πλακέτας. Δεν ξέρουμε αν είναι πρόβλημα ηλεκτρονικό ή πρόβλημα του προγράμματος που τρέχει στην πλακέτα. Παραγγείλαμε καινούρια πλακέτα την τοποθετήσαμε στο μηχάνημα και το πρόβλημα μάλλον λύθηκε. Ο αυτόματος πωλητής λειτουργεί με την νέα πλακέτα πάνω από δύο χρόνια. Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε την αιτία που προκάλεσε αυτήν τη βλάβη. Πιθανών το μηχάνημα να ήρθε έτσι από το εξωτερικό. Είναι μεταχειρισμένο μηχάνημα και παρουσίασε αυτήν τη βλάβη στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας του.